159. Нас Бог благословив сьогоднi

Нас Бог благословив сьогодні,
Післав нам дощик в день суботній
І появилася надія,
Що все зійде, хто що посіяв...

Тепер і трави підростуть,
І квіти гарно зацвітуть,
Веселка в небесах заграє
І сонце радісно засяє...

А як птахи тепер співають!
Творця хвалить не забувають!
І ми подякуємо знов,
За милість Божу і любов!

  25.04.2020. Ганна Горбатюк.


Рецензии