Укр. Н1хто 1м татка не зам1нить

Ніхто їи татка не замінить,
для них він був ніби святим,
ніхто як він не приголубить,
він рідним був та дорогим.
Це він до них вставав вночі
коли хворіла мамка,
це вони в нього на плечі
сиділи мов панянки.
Вони ще й зараз пам"ятають,
коли ходили разом в поле,
а зараз мамку всі вітають,
а також діточки, що в школі.


Рецензии