Атам булан Анама!

Юрегим  гюл бавдай яшнай сююнчден.
Тёшюме о сыймай бу дюнья таргъа.
Гьар гюнюм байрамдай уллу насипден.
Айдай атам-анам янымда баргъа.

Сав-саламат сизин гьаман гёрейим.
Сююнюп яшагъыз сыйлы бойларда.
Эсде яшлыгъыма гене къайтаман.
Атам-анам болгъан къумукъ тойларда.

Йыллар чалт агъа деп оьзен агъымдай.
Гёзьяш тёгюлмесин сизин гёзлерден.
Яшлыгъым битсе де  бирде тоймасман.
Атам-анам айтгъан балдай сёзлерден.

Минг баракаллалар,атам-анама!
Минг алгъышлар тилеп и енглеп бёлейим.
Мени оьсдюрмеге тёкген къыйынны.
Азиз атам-анам,нетип тёлейим?!


Рецензии