Moj pociag Мой поезд

M;j poci;g jedzie w ten kraj,
Gdzie na mnie ju; nikt nie czeka.
M;j poci;g, chcia;abym w ten gaj,
Gdzie p;ynie pod s;o;cem rzeka.
Ja prosz;, m;j poci;g, jed; tam,
Bo nie chc; (wiesz?) wraca; do domu.
Poci;gu m;j, nic ja nie mam
I nie dam ja nic nikomu.


Рецензии