Песня-поздравление для Катюши! На украинском языке

Приспів :
- Привіт Катя,привіт Катя,
- Ми вітаємо,
- Привіт Катя,привіт Катя,
- Щастя ми тобі бажаємо!!!

1 куплет:
- Рано вранці сонечко встало,
- І Катрусю нашу привітало,
- З Днем Народженням чудовим,
- З Ювілеєм твоїм святковим!

2 куплет:
- Вітання Каті-це пісня нова,
- Вітання Каті-це пісня суперова.
- Разом цю пісню ми заспіваєм,
- Разом ми Катю щиро привітаєм.
- Разом цю пісню ми заспіваєм,
- Разом ми Катю щиро привітаєм.
- Вітаєм,вітаєм,вітаємо!

Приспів :
- Привіт Катя,привіт Катя,
- Ми вітаємо,
- Привіт Катя,привіт Катя,
- Щастя ми тобі бажаємо!!!

3 куплет :
- І здоров'я й наснаги,
- І успіхів тобі,
- І кохання великого-ось такого,
- І,щоб мрії здійснилися всі твої.

Далі потрібно читати реп:
- Бо ти така чудова,суперова,
- Молода гарнюня.
- Наша Катя-кльова!!!


Рецензии