Що хочеш пожати те i

Не плюй в криницю-
час пройде і питимеш
те багно з неї.

Все бумерангом
повернеться, що послав
відлунням озветься.

Посіяв жито,
не чекай на пшеницю-
від зла зло зросте.

Метушня - тривог
додає, засіває
щедро паніку.

Переможений
злом ніколи ти не будь.
Добро засівай.

Посмішка є ключ
до зачинених дверей,
серця злобного.


Рецензии