Нашi очi спiймали вiкно

Наші очі спіймали вікно,
Неба синь крізь відкриту кватирку.
Горизонт майорить, бо давно
Хтось поцупив останнюю зірку.

Сонце владно спрямує  увиш
І обійми розійме світанок,
Роз'єднає вуста, лишить лиш
Смак солодкий мені наостанок.

Тебе ранок буденний вкраде
І розчинить у просторі міста.
Нотки суму в мій настрій вкладе
Меланхолія легкозаймиста.

В павутині самотності днів
Ми хоч подумки їм нескоримі,
Бо поміж загруднинних вогнів
Є нитки нерозривні незримі.


Рецензии