Розходимось

Кожен має по-своєму далі
Розтлумачити нариси долі.
Почуття відійдуть нетривалі,
Розвантаживши пам'ять поволі.

Біля тебе знайдеться немало
Тих, хто грітиме душу жаданно.
Лиш одна жінка вибір не мала,
Що зійшла з-попід серця Адама.

Я ж надалі порину в обійми
Екзистенції,  давши їй волю.
Не дамо моїм демонам бій ми -
Я торкнутись цього не дозволю.

Не виснажуй себе емоційно,
Почуття не розпалюй буремні.
Витрачати життя недоцільно,
Щоб зігріти надії даремні.


Рецензии