Колискова

Спи моє малятко,
спи моє хлоп'ятко,
хай тобі насниться
золота жарптиця,
 хай твої печалі
відлетять у далі
 в човні золотому,
ти пливи додому,
там постіль м'якенька,
 там хата тепленька
І тобі додасться
здоров'я і щастя....
Пізня вже година
Спи моя дитина....
4:11


Рецензии