Холодна нiч вже обiймаe вечiр

Холодна ніч вже обіймає вечір…
Німіє вітер…
Долоні теплі зігрівають плечі…
Зітхання тихе…

Прозорість дива крізь сердечну щирість…
Цілунок… Шепіт…
Найтонша ніжність виткана з довіри…
Торкань перебіг…

Глибинний спокій… Святість плоті й крові…
Осанна в Душах…
Небесна вдячність не-Земній Любові…
Вселенська злука…

18.04.2020


Рецензии