В казематi думи сiють... Вiдродження

                ***
Є життя і в казематі,
ПрОмінь СВІТЛА хай несЕ…
Де б ЛЮДИНА, в рідній хаті,
Вік булA ПОНАД УСЕ!
                ***
Знов розквітне в СЕРЦІ вишня,
Там блукАв ще вчОра звір…
Як же хОчу... щоб все вийшло
І зійшOв на землю МИР…
                ***
Де ж те СОНЦЕ, що співає
Та відрOджує струну…
Щоб у радісному краї…
ПозабУв НАРОД війну…
                ***
Є життя і в казематі,
Дружня в єдності сім’я…
(Суче в рОзбраті телЯ?)
Як не зрадити тут МАТІР,
Та не втратити ім‘я?..
                ***
Шлях у найми… вічні злидні…
Все здолАти треба тут…
Хай нікОли не набрИдне
З грішних ДУШ змивАти бруд…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.