E багато пiсень, e чимало хороших пiсень

Є багато пісень, є чимало хороших пісень,
є багато мелодій, чимало хороших мелодій,
але є та єдина, яку ми співаєм щодень,
під яку ми танцюєм щасливо, як маєм нагоду.

Ця мелодія-пісня відома усім і давно,
в цій мелодії-пісні ніякої тайни немає,
та лише нам з тобою цю пісню для щастя дано,
тільки нам ця мелодія-пісня про щастя співає.

Щойно перший акорд, ми впізнали мелодію вже –
цю мелодію нашу, цю пісню єдиную нашу...
Хай лунає ця пісня – хай нашу любов береже,
хай нагадує краще і хай пророкує нам краще...

Є багато пісень, є чимало хороших пісень,
є багато мелодій, чимало хороших мелодій,
але є та єдина, її ми співаєм щодень,
під яку ми щасливі – з нагодою і без нагоди...


Рецензии