Вахара ферт

Ха ме йода уйлай Iулаш,
Михьардаьле, хьаьчу хьувз.
Хийла готтаю цар бийсаш,
Саготтамаш хьа тIа увз.

Чувхаю цар наб, ца юташ
Шийна эшар Iалашде,
ДегIа халонаш ю, Iаткъаш,
Ца дуташ салаIар де.

Иштта хул-кха ха дIаяхча…
Вахаро ший ферт тIакхелча…

24.04.20.


Рецензии
Дик йаьх 1а, Аслан. Ха д1аяхача уйлаш бийсаш готтаю...

Комурзоев Борис   04.08.2020 14:35     Заявить о нарушении