Пра мяне пра бацькоу

Без  матчынай любові мы
Напэўна, жыць бы не змаглі.
Як сонечны прамень яна
І лепей за яе няма.

Удзячныя ўдвая ящэ,
За цеплыню, што нам дае.
А словы – лекі, часам  ураз
Хваробы  гоняць прэч ад нас .

І татам вельмі ганаруся:
З ім я нічога не баюся.
Яго люблю так сама я-
Мы разам дружная сям’я!

Няма пакуль братоў ў мяне-
Любоў бацькі ўсю дораць мне.
Хоць сумна аднаму жывецца,
Бацькам  не да таго, здаецца.


Рецензии