Чому чернеток бiльше, нiж вiршiв?

Чому чернеток більше, ніж віршів?
Щомиті переймаюсь цим питанням.
Чернетка – недоказане кохання...
Чернетка – смуток чистої душі...

Чому почався та не склався вірш?
Чому між першим словом і останнім –
лишилась відстань, мов відкрита рана,
мов вічний біль прохання: не мовчи ж!

Чернетка – лиш для мене чутний звук
людського невимовного страждання...
Я повертаю віру у кохання,
коли чернетки лист беру до рук...


Рецензии