Corona virus does not exist in that form...

Corona virus does not exist in that form ...
These are the fantasies of politics ...
This is common manipulation ....
With low knowledge ... and poor competence ...
Вирус короны не существует в такой форме ...
Это фантазии политиков ...
Это обычная манипуляция ....
С низким уровнем знаний ... и низкой компетентностью ...

Il virus Corona non esiste in quella forma ...
Queste sono le fantasie dei politici ...
Questa ; manipolazione comune ....
Con scarsa conoscenza ... e scarsa competenza ...

Corona virus ikke eksisteres i den formen...
Dette er politikers fantasier...
Dette er felles manipulering....
Ved lave kunnskap...og d;rlig kompetanse...

Zoja Sperstad 23.04.2020


Рецензии