Из сборника стихов Небесният хляб 21

Ангели на любовта
с белоснежните крила
бдят над мене и над тебе,
от беди и от очи
пазят ни и песни пеят.
Нашата любов е чиста,
щом душите ни се искат.





2004 г.


Рецензии