Надвечiр я

Ось день минає,
сонечко за обрієм
вечоріє вже.

Над плесом чайки
стрімголов сягають хмар
дощу не буде.

Надвечір'я... день
закінчує вже шлях свій,
обійми ночі.

Знов прокинулась
природа, оживає
все...і люди...теж


Рецензии