про байкаря вiнегрет

така байка,
мрія в квіточку,
а навкруги соплі
у дрібну смужечку,
по краях рюші та мереживо
і мама в Америку
на яхті гребе,
от до вечора якраз і прибуде.
співвідносити би ше навчитись,
а то вилами по воді вінегрет мальований)

16.59
23.04.2020


Рецензии