Ще такого свята не було

Такого свята не було,
ніколи,
в моєму зрілому житті.
Ніколи так ще не ховались
в своїх домівках, навесні.

Ніколи так ще не боялись
один одного, в тишині.
Ніколи так ще не пускали
до храмів, у великі дні…

Одначе, радість вирувала!
«Христос Воскрес!» -
звідсіль лунало і
дзвони торжество співали.

(19.04.2020)


Рецензии