Любов дано спiзнати не усiм

Любов дарує крила багатьом
Та не усім дано літати,
Вознестися увись стрімким орлом
І на землі лебідкою кохати.

Любов дано спізнати лише тим
Хто має віру і надію,
Хто в силі стати лебедем земним,
Орлицею унебесити мрію.

Любов одна вмирає в самоті,
Любов у парі вже кохання,
Найгеніальніше у простоті –
В розмові душ і тіл єднанні.

Любов прелюдія усіх начал,
Стежина в рай обабіч гроз,
Де нагорода радісний фінал –
Коханню вічному апофеоз.

Любов дано спізнати не усім,
Не остудить свої ви мрії,
Бог бачить все і нам в житті земнім
Воздасть по вірі сповненням надії.

08.04.2020


Рецензии