Бог у нас один

Бог у нас єдиний для усіх
А ми –Його діти і онуки
Він робить завжди все для нас
Аби в житті ми не зазнали муки.

Він вказує на наші помилки
Аби ми тільки не робили їх
Якщо будемо виконувати його підказку
Тоді  в житті і буде все в порядку.

Але ж ми , як маленькі діти
Хочеться робити те, що не можна робити
Нас мов підштовхує зробити щось не так
От і виходить, що коштуємо лиш на п’ятак.

Як говорять у народі за таких людей:
«Гріш ціна вам у базарний день!»
Але не всі і не завжди це розуміють
Що через такі поняття вони гинуть.

Хоч Бог прощає нас, та прийде час
Що і Йому набридне научати
Тож думати потрібно головою
Як нас колись повчала наша мати.


Рецензии