Ялгыш сайрады тургаем

Син эле куптэн тугеллэ.
Тургай булып сайрадын
Узен эйттен яратам дип
Узен мине сайладын.

Килмисен минем якка син
кунелен эллэ тошкэн
Эллэ икенче ярга мы
Синем кузлэрен тошкэн

Яннарын/а китермисен
Узен якын килмисен
Бердэ СМС язмыйсын
Смайлик бер жибэрмисен.

Ник бердэ син эндэшмисен
Эллэ аузын пешкэн
Эллэ икенче ярга мы
Синем кузлэрен тошкэн

Мэхэббэт учагын саклап
Коннэр тоннэр уйладым
Синем очып киткэнен/не
Сун/рак гына ан/надым.

Элдэ мин сине кузлимен
Янымда сюрэнтен юк.
Сайрады  ялгыш тургаем
Ялгышты бугай кэкук.


Рецензии