Похмура погода неактивне життя

Закриті двері, бісовий килим
Чортовий шкаф, поглинаюче ліжко
Гнилі люди брудні бажання щосили
Заляпане зеркало тиша йде пішки
У вухах дзвенить дирчать сусіди
Похмура погода неактивне життя
Мені все остогидло пусті бесіди
Спотворений простір нікчемний я
Повна зневіра і заперечення долі
Знівечені душі які ніколи не раділи
Забуті рядки що колись кипіли

Зіпсовані асоціації зкручені руки
Ніхто немає рації і всі підряд суки
Бур'яни і будяки з гарними квітками
Мертві риби задушені сітками
Зірвані вистави кинутим лайном
Мене всі дістали


Заборонені спогади заплямована репутація
Перевернуті періоди переплутлана станція
Закреслені портрети видалені фото
Плюють в рота

Штучне отупіння зфабриковані справи
Безплідне насіння безкофеїнова кава
Розміжчена шкіра соковите мясо
Чим ще пахне ця чорна ряса?
Безформенні іконостаси
Блювотні маси

Змінена свідомість синдром актора
Хаос монотонність а що буде вчора?
Звуки ножа по сирому овочу
Це межа між жертвою і здобиччю
Фарби смердять твори горять
Всі забуваються на період
Сам ти ніхто тебе не існує
Закреслюй ці риски на стінах
Якщо сильно боротись то піде піна

Очима можна забивати цвяхи в труни
Руками хоронити мрію на заводі
Ногами ходити туди куди чорт не посуне
І дивуватися дельфінам  на теплоході

Поранені звірі в забутих капканах
Позбавлені волі стоять і вмирають
Заліз в чужу хату то це лютий замах
А з грошима до лісу :то хай вирізають

Зламані кістки що вже не зростуться
Вибиті слова що вже не лунають
Зпалені ростки що просто зітрується
Чорні серця що всю правду знають
Але роблять нічого і менше
Набивать кармани і решту
Вбивають ідеї в голови і людей

Замордована істина заклеймовані постулати
Закайфована молодь залізні грати
Замальовані заголовки а не різні мати
Хочеться не прокидатися
Спати
Спати


Рецензии