Голоси-дзвiночки

Печеніжин - файне місто,
Файні дві сестриці.
Мушу я їх запросити
Обох до столиці.

Там вони усім покажуть,
Як треба співати,
Як культуру українську
Треба зберігати.

Голосочки, як дзвіночки,
Співають - співають,
Ані втоми, ані впину
Ніколи не знають.

І гаївку, і веснянку
Любо-мило слухать.
Глянеш на таку панянку -
А співи не вщУха.

Любу пісню  заспівають-
Аж душа радіє.
В пісню душу всю вкладають.
Так не кожен вміє.

То співайте Ви на славу,
Будьте все здорові,
Печеніжинські красуні,
Сестри чорноброві.


22.04.2020 р.


Рецензии