Возьми меня за руку, мой хороший

Візьми мене за руку мій хороший
І поведи туди, де перший раз
Ми зустрічали із тобою
Схід сонця у ранковий час.

Де ліс шумів, де тиха річка
Води несла повз крутий яр
Де стежка слалась немов стрічка
Туди, де росли сосни в один ряд.

Де над водою нахилились
Кущі калини до води
А грони так були налиті
Що аж світилися, як сонце на зорі.

Ти ті зривав червоні грони
Робив намисто для мене
Я знала, що наше кохання
З роками ніколи не мине.

Нас Бог поєднав з тобою навіки
Щоб ніколи не знали розлуки
Щоб завжди були ми у парі
Як ті голуби, що над нами літали.


Рецензии