У хмари над храмом - обличчя дорослоi панi

У хмари над храмом – обличчя дорослої пані.
Для мене – серйозне, для когось – суворе, сумне.
Дорослі жіночі обличчя так ваблять мене –
вже тим, що дорослі жінки оплатили кохання.

Дорослі жінки оплатили кохання життям.
Життям, у якому було все – од щастя до болю.
Дорослі жіночі обличчя – це воля й неволя,
це – серце завмерле, це – памороч серцебиття.

Думки чоловічі в душі пролетіли за мить,
а вітер ревнивий на більше не дав мені часу –
схопив і у вічність поніс дивну хмару-окрасу...
Той вітер до неї найближче – йому і любить...


Рецензии