Дэ v я, куда вс3млюсь

Прам до святого Роха

То лі шмылі гудуть,
То лі машыны пруцьця –
Ныц вvэ я ны поjму
Гонды в своjім хлыву!

Моvэ, я вдруг уснув?
Чы то вvэ шо тут мама…
А!.. ну, да-да, чы Гусь
Думае зном до Янов!

А я v здоровшыj вуv
Прам за усіх заразыj!
Шо вы! І ны хватнув
В лёхкы якэjісь хлоркы!

Гот, то-то тоv мні вузь
Пышуть-звонеть – чы здохнув.
А я сраvаюсь с Муv,
Шо шэ ля мні Стішок ось.

Дэ v я, куда вс3млюсь
Хоть бы куда у Горкы.
Гондычкы но v с 5 Люськ
Моляця – за всі моглыцы.


Рецензии