Из сборника стихов Небесният хляб 9

Да пишеш за Божествения свят -
това е опит да прегърнеш необятното,
на сляп да обясниш - какво е цвят,
на глух - за нежни звуци на китара.

Ще пиша за Божествения свят,
макар че думите не ми достигат,
които идват - притесняват се, мълчат
и към звездите заедно със мен отлитат.




2004 г.


Рецензии