Из сборника стихов Небесният хляб 7

Ние сме малки прашинки,
молекули и атоми
в най-далечния ъгъл на нашата Галактика.
Малки тичинки в огромно космическо цвете,
търсещи пътища и пътечки
към Бога
ние - човеците.








2004 г.


Рецензии