Обiймаю тебе! Обiймаю!

Обіймаю тебе! Обіймаю!
Рідна матінко - моя мила.
Пісню  лагідну заспіваю,
щоб до мене ти прилетіла.

Щоб нудьгу мою вкрай розвіяла
своїм поглядом, наче променем,
тож квітучими розмаїттями
поверни мені ніжні спогади.

Без твого тепла дуже холодно.
Прилітай  з небес у віконечко.
Обгорни мене ніжно крилами.
Моя матінко! Рідне сонечко!


Рецензии