Из сборника стихов Небесният хляб 5

Кретам, шетам, плача, смея се,
готвя, кърпя, пера, не смея
да погледна небето
от грижите земни.
Всеки път си търся
звездната ми родина.
Боже мой, за това ли слязох
тук от Райската Ти градина.



2004 г.


Рецензии