Нехай лине...

Ой, піду я по дорозі
через  поле  пішки,
тай  промочу  у  водиці
свої  білі  ніжки.

Плаче, плаче моє серце,
годочки  жаліє,
пролетіли  вони марно,
хворе  серце  мліє.

Тож куди поділись фарби-
фарби  кольорові?
Я  піду  їх  пошукаю.
Бувайте  здорові!

Нехай лине моя пісня
нудьгу  навіває,
через поле дівчинонька
стежкою блукає.

Проливає гіркі сльози,
пісня серце крає,
молодая дівчинонька -
доленьку  шукає.


Рецензии
Прекрасно написан стих!Браво!С уважением!Сергей.

Сергей Лутков   23.04.2020 14:59     Заявить о нарушении
Дякую! З повагою до Вас.

Огонёк Донбасса   24.07.2020 12:13   Заявить о нарушении