Не дивись на захмарене небо

* * *

Не дивись на захмарене небо,
Якщо в серці панує журба:
Ще повернеться радість до тебе,
Завтра буде святитись верба.

Прокидайся у вербну Неділю,
І думками до Бога лети.
Зеленіє, радіє довкілля,
Щоб полишив журбу свою ти.

У натхненному мрійному злеті
Своє серце відкритим лишай;
До великої справи причетний,
Для роботи мерщій поспішай.

Не завадить захмарене небо
Досягти зоряної мети:
Відчуваєш, і маєш потребу
В боротьбі своє щастя знайти.


15.04.06.


Рецензии