Из сборника стихов Небесният хляб 14

Във мен живеят малко момиче
и стара побеляла жена.
Момичето прави беля след беля,
а старицата й се кара за всичко.
Трябва да изгоня едната.
А коя ли ще избера ?




2004 г.


Рецензии