Из сборника стихов Небесният хляб 13

Какво съм аз?
Произведение
на две цивилизации,
които са ми дали
омраза и любов,
студенина и страст,
живот и смърт.
А аз съм слаба,
кретаща едва
качвам се по стълбите на Космоса,
за да ги съчетая във едно.





2004 г.


Рецензии