Я ненавиджу тебе

Я ненавиджу тебе, моя рідна.
Не знаю що ще тут сказати.
Ти вже настільки огидна,
Краще цього зовсім не знати.

Мене дратує твоя байдужість.
Мене нудить від твоєї брехні.
Але я знайшов у собі мужність
Сказати, що це набридло мені.

Не можу дивитись на це лайно,
Те що ти називаєш турботою.
Ти вже впала на саме дно
Зі своєю безглуздої роботою.

Вже не вистачає більше слів.
Як дістала мене ти не уявляєш.
Не дочекаюся тих чудових днів,
Що нарешті від мене ти відстанеш.


Рецензии