Поi нас, дiд Вацык,

Своім соком гарным!

А люды 100елы всэ в кучы.
Бо туркы v усі, бы онучы.
Хоть jімы пыдлогы шаруj, псы –
А ны дісціплінк хоть якыj!

Абхаjваты даj но Ісусыj!
А то шо то там за галушкін –
Всэ в бороду з гусьмы
Чытае v шось бутто.

А мы но v, адvэ v, паньству в гушкы
Но j вводымо Су3:
Про Бога да, оj, sэ
Іj Матру Святу чы.

А власці – усі прыдірvаsы!
Дырvеть но всё багацтво.
Чы но хазяі, шо з мышкамы,
Шурують jім баксы вш?

Не-не! А ны кому ны вдасьця
Повісыты сволочы яблычк.
Отравляных, смачных!
І от: натэ – падаj.

А шо у нас зарыкы чыстэ.
Но Дева. Маріjка.
Ну, та, шо в Яновы   
Ось зарэ Кізк кормыть.

Покамысь в нас но анотацыjк.
К тому, шо полагаецц,
По-вашому, по-паньському,
Каvному пЯніцы.
 


Рецензии