Polka

Turusta kuulu se polokan tahti
jalakani pohjii kutkutti.
Ievan tyt;r se
mummis; vahti
vaan kyll;h;n Ieva sen jutkutti

sill; ei meit; silloin kiellot haittaa
kun my; tanssimme laiasta laitaan.
Vanhassa vartalossa nuori syd;n (in old body young heart)
 tuntee tanssin musiikin ( feel dance music) 


Рецензии