А мами вже давно нема

А мами вже давно немає, —
Пішла вона на небеса.
Душа її десь там літає, —
Де ангелів лунають голоси.

Нема там смутку, болі, горя,
І часу непомітний плин,
І сяють там яскраві зорі,
Там не росте гіркий полин.

Хоч років вже пройшло багато,
Й онуки-сонечка зросли,
Та на душі все ж гіркувато,
Що не зі мною зараз ти.


Рецензии