Л. Кабанюк Азбука спортивная. Юла

                Л.Кабанюк, А.Козырина

Ю
Юла
Юлу южанке Юле
Купили мы в июле.
Так долго с ней играли,
Что все в семье устали.
Юлу южанке Юле
Лишь в сентябре вернули.

Spinning top
The spinning top bought in July
Was gift for Yulia – oh why?
All family played with the toy
And very soon became annoyed.
The spinning top comes back again
In our lives at summer end.
_______________
bought – купленная
gift – подарок
oh why – ну зачем
become – становиться
annoyed – раздражённый
come back – вернуться


Рецензии