Не хмури ти брови

Не хмури  ти брови місяцю ясний
І ти – наше сонце золоте
Нехай всі дні будуть прекрасні
Нехай навкруг усе цвіте.

Щоб ніхто на світі нашім
Не журився, не тужив
Щоб усміхався усім ласкаво
І щоб щасливо в світі жив.

Щоб завжди нам світило сонце
Освітлювало усе навкруг
Щоб зустрічались добрі люди
Щоб стрівся з братом – брат
А з другом- друг.

То ж зустрічайте день прийдешній
Як зустрічає мати вас
Коли ви прийдете додому
В ранковий, чи вечірній час.


Рецензии