Я - нежный и трепетный грех. Лидия Скрипка

Лiдiя Скрипка

Не сердься, що трiшки у тиши мовчала,
Досадно вiд прикрих чуток.
Я щастя твоє, нас весна обвiнчала,
Вiд березня свiжий ковток.

Я щастя твоє, що живе в поцiлунку,
Розплавлює сумнiвiв снiг.
Вибагливе щастя, вiнец порятунку,
Я – нiжний i трепетний грiх.

Нехай ти природжений сил повелитель,
Розумний i пильний, як звiр.
Я нашого щастя живий покровитель,
Прихильний до тебе, повiрь.

Твiй пломiнь кохання занадто смiливий,
Втiм, вiрю в пророцтво зiрок.
Вiд нашого щастя i свiт став щастливим,
Й весни бiльш упевнений крок.
----------------------------
Лидия Скрипка

Не надо сердиться, что я промолчала,
От сплетен – досадно чуток.
Я – счастье твоё, нас весна обвенчала,
Тот мартовский свежий глоток.

Я – счастье твоё, что живёт в поцелуе
И плавит сомнения снег.
Венец избавленья – прими же такую,
Я – нежный и трепетный грех.

Пускай прирождённый ты сил повелитель,
Разумный и зрячий, как зверь.
Я нашего счастья живой покровитель
И льну к тебе сердцем, поверь.

Ты любишь так пламенно, не боязливо,
Дать счастье нам звёзды должны.
От нашего счастья и мир стал красивым,
Уверенна поступь весны. (20.04.2020)


Рецензии