Супротив

СУПРОТИВ

Сіріє ніч, темніє ранок,
Скисле небо втягує птахів
Зриває ковдру з мороку не доброчинно:
Вчорашній белькіт з пелюшок,
Повнота дитячого фотоальбома,
Відвага в перших кроках свідомого житія.
Але "Оце"...

Серце зле
Омела на душі - цілиться на чужі душі,
Паразит, що відбирає життя,
Ідіома - ІК-Паспортна.
Кипить зневага, збігає біль,
Псіхея простинь моделює на Ціль

- Принесіть "Преступление и Наказание"
- Ваші практичні уміння?
- Прибирать
Смисл в ґратах - якщо ще з школярства Ніщо?
Смисл в совістності - якщо тварі строять себе за Людей?

Термін "свобода" - брехня
Правда - це Ти, змінна совісті
Цікаво, 8 років - як мало, як нагло пролетять?
"Мне отмщение, Я воздам!" -
Летов - научи меня государству!
Потреби - навчіть процвітать!

2020-04-20

#В_Изначальном_Направлении,
#Депресняшки


Рецензии