Не тьохка

Не тьохкає

<Людмила Плєвако>


<Текст для пiснi. Для чоловiчого виконання>

1.
Я кохаю тебе, кохаю.
Я тобою, тобою марю.
І коли тебе обіймаю,
Серце тьохкає і співає.
А сьогодні, сьогодні, мила,
Ти мені обламала крила.
Ти сказала, що будеш з іншим
Готуватися до заміжжя.

І щоби прогнати мою тугу,
Друзі витягли мене до клубу,
                а там…

Приспів:

Кралі, лялі-іграшки,
Знайомляться завиграшки.
Хлопці аж прицмокують,
Та серденько не тьохкає.
Кралі всі з принадами,
Стріляють оченятами.
В захваті всі охкають,
Але моє не тьохкає.

2.
Я кохаю тебе, кохаю.
Як забути тебе – не знаю.
У саду зацвітають вишні,
А для тебе я став колишнім.
У саду зацвітають вишні,
Та невже обіймає інший
У садочку, де ми стояли?
Може, ти так пожартувала?

Бо прогнати за тобою тугу
Неспроможна жодна краля з клубу,
                ти знай…

Приспів:

Кралі, лялі-іграшки,
Знайомляться завиграшки.
Хлопці аж прицмокують,
Та серденько не тьохкає.
Кралі всі з принадами,
Стріляють оченятами.
В захваті всі охкають,
Але моє не тьохкає.


Рецензии