перегорну сторiнку

Як то говориться: почати з чистого листа,
Нову главу вписати на папері.
Здавалось  - задумка  проста,
Всього лиш відчинити нові двері.

Залишити позаду всі свої невдачі,
Забути всіх, хто боляче зробив,
Навчитись врешті-решт давати здачі,
Зібрати серце, яке хтось, колись розбив.

Та як на мене - маячня цей вислів,
Продовжу бавитись в розумну жінку,
З книги життя не стерти слів
Тому - просто перегорну сторінку.


Рецензии