Felicitare

      19.04.2020 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Scumpa mea fetita,mandra garofita,
Firicel de iarba,pisel de catifea...

In a casei gradinita,infloresti mandra fetita,
Cea mai dulce din fiinte, esti toata viata mea.

Ai coborat in viata mea,din gala cercului, o stea,
Mi-ai dat o mare fericire,tu-mi esti credinta si iubire.

Cit mai traiesc pe-acest pamint,ma rog la Bunul Dumnezeu,
Sa-mi dea putere sa te cint,caci te iubesc mereu,mereu!


Рецензии