Copilarie

          19.04.2020 год.
           К И Ш И Н Ё В
             (Mold.)
Mult mi-e dor scumpa mea azi de tine,
Din trecutul indepartat ma chemi mereu...

Ziua trece,iar noaptea senina,
Ma tot poarta prin visele ei.

Te vad in rochita albastra,
Cum te plimbi pe aleia cu flori,

Cu oci lucitori ca doi astri,
Copilarie,curcubeu multicolor.

Esti o mare de dor si iubire,
Fara tine mi-e trist si pustiu...

Tu ma imbii cu dulcea-ti privire,
Ma tot chemi in amurgul tarziu.

Imi rasai ca o mandra craiasa,
Din povestile vechi, stramosesti...

Cu a soarelui raze luxoase,
Lin si dulce ma incalzesti.

Ma cuprinzi cu a tale moi bra;e,
Sarutandu-ma la infinit...

Imi dai mult curaj si speranta,
Eu te scriu, eu te plang,eu te cant.


Рецензии