Из сборника стихов Небесният хляб 2

Ти, Който Си на Небесата,
няма нужда пред Теб да разголвам душата.
Знаеш всичко за мен по-добре от мен,
знаеш за всяка нощ и за всеки ден.

Ти, Който Си на Небесата,
коленича пред Теб със смирение свято.
Моля прошка за всяка грешка и грях,
досега във безверие спях.

Ти, Който Си на Небесата,
помогни ми да си пречистя душата.





2004 г.


Рецензии