Так шо в нас Дiм шэ сiльныj!

А Васыль шэ моцніj

Дэсь спувають пташкы бы.
Да 3sеть тракторі!
І ты гонды услышыш,
Моvэ, j вірус якыj?

Так шо, ну-ка, палыты,
Мо, даваjтэ кос3?!
А то ты подывысь но,
Тьма вvэ лізэ j в сракы.

Ну, ныдэ ны сходыты
Тіпа как бы j за хлів.
І в ночі но бутылка
Помалэньку шыпыть.

Да. Бо шо наjісыся
Туткы в стычых vыдків:
Но v якысь булочкы, згынь,
Освяsонны в попів.

А шоб дэ чорныj хлібыць?
А навіsо тобі!?
Ты vэ j так онь як сільныj:
Зубкы шэ v в дідка всі.

І сырдэньк ны болыть по родных.
Ну, которых запэрлы онь псыs.
Так шо jіv но лымішку,
А спроть Бог ны грышы.

...от шо гэт дэ такэе?
Снімок звэрху на дзіч.
Молочко ж розлылы глухарі


Рецензии